• INJOFTIM PËR APLIKIM PËR ANËTARË TË KËSHILLIT

  NJOFTIM PËR APLIKIM PËR ANËTARË TË KËSHILLIT

  Në bazë të nenit 22 të Statutit të Këshillit Konsultativ për Komunitete, të shpallur përmes dekretit Nr. DNJ – 02 - 2017 të Presidentit të Republikës së Kosovës, Sekretariati i K...

 • INjoftim për shtyp 31 Maj 2018

  Njoftim për shtyp 31 Maj 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 31 Maj 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla C-203  Në takimin e rregullt mujor, udhëheqësit e grupeve punuese dhe kryesuesi i Këshillit Kons...

 • INjoftim për medie 30 Maj 2018

  Njoftim për medie 30 Maj 2018

  Sekretariati i KKK-së priti zyrtaret e ECMI-së  30 Maj 2018, Prishtinë Ndërtesa e Kuvendit, salla N-303  Sekretariati i Këshillit Konsultativ për Komunitete u takua me zyrtarët e  ECMI (...

 • NJOFTIM PËR APLIKIM PËR ANËTARË TË KËSHILLIT

  NJOFTIM PËR APLIKIM PËR ANËTARË TË KËSHILLIT

  Në bazë të nenit 22 të Statutit të Këshillit Konsultativ për Komunitete, të shpallur pë

 • Njoftim për shtyp 31 Maj 2018

  Njoftim për shtyp 31 Maj 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 31 Maj 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla C-20

 • Njoftim për medie 30 Maj 2018

  Njoftim për medie 30 Maj 2018

  Sekretariati i KKK-së priti zyrtaret e ECMI-së  30 Maj 2018, Prishtinë Ndërtesa e Kuvendit, sa

Lajmet e fundit

Facebook

Information

Video

Kalendari i ngjarjeve

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30