• INjoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Legjislacionit Prishtinë, më 18 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225  Grupi Punues për Legjislacion në mbledhjen e mbajtur sot, ka shqyrtuar Projekt S...

 • INjoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Mitrovicë, më 16 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe udhëheqësit e grupeve punese, kanë mbajtur tryezën e rrumbullakët p...

 • INjoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 12 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ...

 • Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Legjislacionit Prishtinë, më 18 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit,

 • Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Mitrovicë, më 16 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsu

 • Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 12 Prill 2018 Nd

Lajmet e fundit

Facebook

Information

Video

Kalendari i ngjarjeve

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30