Mbledhja e grupit punues 27.02.2014

Grupi Punues për Arsim

Rendi i ditës: 

1.Miratimi i rendit të ditës,

2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 

3.Shqyrtimi i zbatimit të planit dhe programit të gjuhës shqipe për nxënësit e komuniteteve jo shqiptarë  si dhe tekstet mësimore në gjuhën shqipe,

4.Të ndryshme.

 

 

Kalendari i ngjarjeve

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31