Mbledhja e këshillit 06.03.2014

Mbledhja e Këshillit Konsultativ për Komunitete

Salla S I, ora 14:00 

Rendi i ditës:

1.Miratimi i rendit të ditës,

2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit,

3.Procesi i Liberalizimit të vizave, roli pro aktiv i komuniteteve jo-shumicë në Kosove - Ministria për Integrime Evropiane,

4.Shqyrtimi dhe Miratimi raportit vjetor të KKK-së për vitin 2013,

5.Raporti i kryesuesit dhe grupeve punuese,

6.Emërimi i një përfaqësuesi ne Bordin për politika gjuhësore,

7.Të ndryshme. 

 

 

 

Kalendari i ngjarjeve

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30