• INjoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Legjislacionit Prishtinë, më 18 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225  Grupi Punues për Legjislacion në mbledhjen e mbajtur sot, ka shqyrtuar Projekt S...

 • INjoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Mitrovicë, më 16 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe udhëheqësit e grupeve punese, kanë mbajtur tryezën e rrumbullakët për...

 • INjoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 12 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ...

 • Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Legjislacionit Prishtinë, më 18 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit,

 • Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

  Këshilli Konsultativ për Komunitete Mitrovicë, më 16 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsult

 • Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

  Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 12 Prill 2018 Nd

Latest News

Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

Njoftim për shtyp 18 Prill 2018

Grupi Punues për Çështje të Legjislacionit Prishtinë, më 18 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225  Grupi Punues...

Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

Njoftim për shtyp 16 Prill 2018

Këshilli Konsultativ për Komunitete Mitrovicë, më 16 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe udhëheqësit...

Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

Njoftim për shtyp 12 Prill 2018

Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 12 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit,...

Njoftim për shtyp 10 Prill 2018

Njoftim për shtyp 10 Prill 2018

Këshilli Konsultativ për Komunitete Gjilan, më 10 Prill 2018 Kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe udhëheqësit...

Njoftim për shtyp 11 Prill 2018

Njoftim për shtyp 11 Prill 2018

Grupi Punues për Çështje të Arsimit Prishtinë, më 11 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues...

Njoftim për shtyp 6 Prill 2018

Njoftim për shtyp 6 Prill 2018

Grupi Punues për Çështje të Kulturës Prishtinë, më 6 Prill 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225  Grupi punues...

Facebook