Consultative Council for Communities 21 Jun 2018, Durres CCC secretariat organized a workshop on reviewing and supplementing of the Rules and Procedures and CCC’s Ethics Code. Participating members of the…
Pursuant to Article 22 of the Statute of the Consultative Council for Communities, promulgated via the Decree Nr. DNJ-02-2017 of the President of the Republic of Kosovo, Secretariat of the…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 31 Maj 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla C-203 Në takimin e rregullt mujor, udhëheqësit e grupeve punuese dhe kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete…
Sekretariati i KKK-së priti zyrtaret e ECMI-së 30 Maj 2018, Prishtinë Ndërtesa e Kuvendit. salla N-303 Sekretariati i Këshillit Konsultativ për Komunitete u takua me zyrtarët e ECMI (The European…
Sekretariati i Këshillit priti në takim një delegacioni nga Mali i Zi 29 Maj 2018, Prishtinë Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Sekretariati i Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe anëtari i…
Grupi punues për çështje të gjuhëvePrishtinë, më 23 Maj 2018Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi punues për çështje të gjuhëve, mbajti takim ku u diskutua për nivelin e përdorimit të…
Grupi Punues për Çështje të Arsimit dhe për Çështje të LegjislacionitPrishtinë, më 22 Maj 2018Ndërtesa e Kuvendit, salla N-302 Grupi Punues për Legjislacion dhe Grupi Punues për Çështje të Arsimit,…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Grupi punues për çështje të punësimit dhe çështjet sociale Prishtinë, më 14 Maj 2018 Këshilli Konsultativ për Komunitete në mbështetje të OSBE-së, ka organizuar sot tryezën…
Grupi Punues për Çështje të Arsimit Prishtinë, më 10 Maj 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 U mbajt tryeza e rrumbullakët me temën “Gjendja në arsim i pjesëtarëve të komuniteteve…
Grupi Punues për Çështje të Kulturës Prishtinë, më 8 Maj 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-303 Në takimin e Grupi punues për çështje të kulturës, u diskutua për rrethanat e…