Takimi i grupit punues për çështje të gjuhëve

21 Janar 2021, Prishtinë

Grupi Punues për Çështjet e Gjuhëve në takimin e mbajtur sot, ka diskutuar dhe miratuar Planin e Grupit Punës për vitin 2021.