Takimi i grupit punues për çështje të punësimit dhe çështje sociale

11 Maj 2021, Prishtinë

Grupi Punues për Çështjet e Punësimit dhe Çështje Sociale në takimin e mbajtur sot, ka diskutuar lidhur me pakot e rimëkëmbjes për komunitete jo shumicë.