10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

10 Dhjetor 2021, Prishtinë

Këshilli Konsultativ për Komunitete, në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) ka organizuar punëtorinë, me rastin e shënimit të 10 Dhjetorit Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut.