Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 14 tetor 2015 Ndërtesa e Kuvendit, salla C-301 Të nderuar anëtarë të Këshillit Konsultativ për Komunitete, Të nderuar përfaqësues të institucioneve dhe organizatave që…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 01 tetor 2015 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Darko Dimitrijević, rizgjedhet kryesuses i Këshillit edhe për një mandat një (1) vjeçar. Në mbledhje u…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 31. gusht 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e saj të rregullt. Në kuadër të pikës së rendit…
Kryesia e Këshillit dhe kryesuesit e grupeve punuese Kryesia dhe kryesuesit e grupeve punuese të Këshillit, në mbledhjen e sotme diskutuan dhe përcaktuan aktivitetet me prioritet për katër (4) muajt…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 02. korrik 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt. Kryesuesi i Këshillit z. Darko Dimitrijević, dy kryesuesit…
Grupi Punues për çështje të Gjuhëve Prishtinë, 26. qërshor 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën u…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, 25. qërshor 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Legjislacion, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt në të cilën anëtarët e grupit diskutuan lidhur…
Grupi Punues për çështje të Arsimit Prishtinë, 25. qërshor 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Çështje të Arsimit, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt në të cilën anëtarët…
Vizita në Podgoricë Kryesuesi i Këshillit z. Darko Dimitrijeviq, me përfaqësuesit e komunitetit malazez në Këshill dhe me anëtarët e Sekretariatit, kanë qëndruar në vizitë dy ditore në Mal të…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 28. maj 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt. Kryesuesi i Këshillit z. Darko Dimitrijević dhe kryesuesit…