Grupi Punues për çështje të Kulturës Prishtinë, 25. mars 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Çështje të Kulturës ka mbajtur sot mbledhje, në të cilën është diskutuar lidhur…
Grupi Punues për çështje të Arsimit Prishtinë, 05. mars 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Çështje të Arsimit, mbajti sot mbledhjen e rregullt. Në mbledhje anëtarët e grupit…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 27. shkurt 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla S-II Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt. Në mbledhje Këshilli miratoi vendimin për emërimin e…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 29. janar 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të parën për këtë vit. Në mbledhje raportuan…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, 28. janar 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Legjislacion mbajti sot mbledhjen e rregullt e para për vitin 2015, me të cilin kryesoi…
Grupi Punues për çështje të Gjuhëve Prishtinë, 22. janar 2015Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për çështje të Gjuhëve mbajti sot mbledhjen e rregullt e para për vitin 2015,…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 30. dhjetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të fundit për vitin 2014. Në mbledhje u…
Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 30. dhjetor 2014 Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit, Znj. Nafiye Gaş, realizuan sot një takim me…
Grupi Punues për Punësim dhe Çështje Sociale Prishtinë, 23. dhjetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Punësim dhe Çështje Sociale, ka mbajtur sot mbledhjen e parë të rregullt.…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 15. dhjetor 2014 Këshilli Konsultativ për Komunitete, nga data 12 – 14 dhjetor 2014, në Shkupë të Maqedonisë, ka organizuar dhe mbajtur punëtorinë për hartimin…