Përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete në takim me Kryeministrin Haradinaj Prishtinë, më 04 dhjetor 2017 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim përfaqësuesit e Këshillit…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 30 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, në të cilën kryesuesi i…
Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 24 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ka mbajtur…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Dragash, më 23 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 23 nëntor 2017, ka…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë 22 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Legjislacion ka mbajtur sot mbledhje në të cilën ka shqyrtuar Projektligjin për Këshillin Gjyqësor…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Vitomiricë, më 21 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 21 nëntor 2017, ka…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Kamenicë, më 14 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 14 nëntor 2017, ka…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Prishtinë, më 10 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 10 nëntor 2017, ka…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë 31 tetor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Legjislacion ka mbajtur sot mbledhje, në të cilën ka shqyrtuar Projekt Strategjinë Shtetërore Kundër…
Presidenti Thaçi mori pjesë në Konferencën Rajonale për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Njeriut dhe të Komuniteteve jo shumicë Prishtinë, 26 tetor - Presidenti i Republikës së Kosovës,…