Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, më 24 janar 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Legjislacion ka mbajtur sot mbledhje, në të cilën ka shqyrtuar Programin Legjislativ për…
Grupi Punues për Çështje të Arsimit Prishtinë, më 23 janar 2018 Kryesuesi i Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Lendrit Qeli dhe anëtarja e këtij grupi punues, znj. Esin…
Grupi Punues për Çështje të Arsimit Prishtinë, më 16 janar 2018 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Arsimit ka mbajtur sot mbledhje në të cilën anëtarët…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 28 dhjetor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, të fundit për vitin 2017. …
Presidenti Thaçi diskutoi me Këshillin Konsultativ për Komunitete për mbrojtjen e të drejtave të komuniteteve Prishtinë, 21 dhjetor 2017 - Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka mbledhur…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 18 dhjetor 2017 Këshilli Konsultativ për Komunitete në punëtorinë e mbajtur më 15 –17 dhjetor 2017, ka shqyrtuar propozim planin vjetor të punës së…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 07 dhjetor 2017 Kryesuesi i Këshillit, z. Gazmen Salijević dhe Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaș, më 07 dhjetor, kanë pritur në takim, z.…
Përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete në takim me Kryeministrin Haradinaj Prishtinë, më 04 dhjetor 2017 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim përfaqësuesit e Këshillit…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 30 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, në të cilën kryesuesi i…
Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 24 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ka mbajtur…