Takim me studentët nga univerzitetet në Itali dhe studentët e Univerzitetit të Pejës "Haxhi Zeka" Prishtinë, 14. korrik 2016Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Kryesuesi i Këshillit Konsultativ për Komunitete, z.…
Grupi Punues për çështje të Arsimit Prishtinë, 30. qershor 2016Ndërtesa e Kuvendit, salla N-302 Grupi Punues për Çështje të Arsimit, ka mbajtur sot mbledhje në të cilën anëtarët, diskutuan lidhur…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 25 maj 2016 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën, z. Darko Dimitrijević,…
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka mbledhur anëtarët e Këshillit Konsultativ për Komunitete, me të cilët ka diskutuar për gjendjen e komuniteteve në përgjithësi në Kosovë, për…
Grupi Punues për çështje të Kulturës Prishtinë, 10 maj 2016Ndërtesa e Kuvendit, salla N-302 Grupi Punues për Çështje të Kulturës, ka mbajtur sot mbledhje në të cilën anëtarët e grupit…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 28 prill 2016 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën, z. Darko Dimitrijević,…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 21 prill 2016 Në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe Qëndrueshmëria e Këshillit Konsultativ për Komunitete” mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë se Norvegjisë në Prishtinë,…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 31 mars 2016 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën, z. Darko Dimitrijević,…
Grupi Punues për çështje të Arsimit dhe Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, 29. mars 2016Ndërtesa e Kuvendit, salla N-303 Grupi Punues për Çështje të Arsimit dhe Grupi Punues për Legjislacion,…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, 22. mars 2016Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Grupi Punues për Legjislacion, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën ka shqyrtuar Projektligjin për Automjetet.…