Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 03 mars 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-II Këshilli Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, në të cilën kryesuesi…
Grupi Punues për Çështje të Kulturës Prishtinë, më 16 shkurt 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Kulturës, ka mbajtur sot mbledhje, në të cilën anëtarët…
Presidenti Thaçi: Komisioni për të Vërtetën dhe Pajtimin do ta ndihmojë drejtësinë Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka mbledhur zyrtarët më të lartë shtetërorë, klerikët fetarë, korin diplomatik, bartësit…
Grupi Punues për Çështje të Arsimit Prishtinë, më 10 shkurt 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Arsimit, sot ka mbajtur mbledhjen e rregullt, në të…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 31 janar 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-II Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, të parën për vitin 2017. …
Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 26 janar 2016 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ka mbajtur…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, më 25 janar 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Legjislacion, ka mbajtur sot mbledhje, në të cilën anëtarët e grupit punues, shqyrtuan…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 22 dhjetor 2016 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-II Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, të fundit për vitin 2016. …
Presidenti Thaçi: Mjaft kemi vuajtur nga urrejtja, koha për pajtim ndëretnik Prishtinë, 15 dhjetor – Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbledhur sot Këshillin Konsultativ për Komunitete, i…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 05 dhjetor 2016 Këshilli Konsultativ për Komunitete në punëtorinë e mbajtur, me datat 01 – 03 dhjetor, ka shqyrtuar propozim Planin Vjetor të Punës…