• Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  23. Dhjetor 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete, në takimin e mbajtur sot,

 • Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm kur të gjithë bashkërisht luftojmë diskriminimin

  Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm kur të gjithë bashkërisht luftojmë diskriminimin

  14. Dhjetor 2021, Prishtinë Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu mbajti t

 • 10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

  10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

  10 Dhjetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në bashkëpunim dhe me mbë

Lajmet e fundit

Facebook

Information

Video

Kalendari i ngjarjeve

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31