• Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  23. Dhjetor 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete, në takimin e mbajtur sot,

 • Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm kur të gjithë bashkërisht luftojmë diskriminimin

  Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm kur të gjithë bashkërisht luftojmë diskriminimin

  14. Dhjetor 2021, Prishtinë Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu mbajti t

 • 10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

  10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

  10 Dhjetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në bashkëpunim dhe me mbë

Latest News

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

23. Dhjetor 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete, në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim planin...

Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm kur të gjithë bashkërisht luftojmë diskriminimin

Presidentja Osmani: Ne do të ecim përpara si shoqëri vetëm...

14. Dhjetor 2021, Prishtinë Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu mbajti takimin me Këshillin...

10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

10 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

10 Dhjetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Misionit të Organizatës për...

Takimi i grupit punues për legjislacion

Takimi i grupit punues për legjislacion

10 Dhjetor 2021, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimi e mbajtur sot, shqyrtoi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal....

Takimi me organizatat përfaqësuese të komunitetit Boshnjak

Takimi me organizatat përfaqësuese të komunitetit Boshnjak

07. Dhjetor 2021   Përfaqësuesit e komunitetit boshnjak në Këshill, z.  Agim Ferati, znj. Senada Sagdati  dhe...

Punëtoria e Këshillit Konsultativ për Komunitete

Punëtoria e Këshillit Konsultativ për Komunitete

02 - 04 Dhjetor 2021   Këshilli Konsultativ për Komunitete në punëtorinë e mbajtur, me datë 02...

Facebook