23. Dhjetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim planin vjetor të punës për vitin 2022. Pas diskutimit, dhe shqyrtimit të propozim planit vjetor…
14. Dhjetor 2021, Prishtinë Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu mbajti takimin me Këshillin Konsultativ për Komunitete. Në fjalën e saj përballë anëtarëve të Këshillit, presidentja Osmani tha…
10 Dhjetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) ka organizuar punëtorinë, me rastin e…
10 Dhjetor 2021, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimi e mbajtur sot, shqyrtoi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal. Pas diskutimeve dhe shqyrtimit anëtarët e grupit punues u pajtuan se nuk…
07. Dhjetor 2021 Përfaqësuesit e komunitetit boshnjak në Këshill, z. Agim Ferati, znj. Senada Sagdati dhe z. Almedin Fejza, në kuadër të Planit Vjetor të Punës së Këshillit, si dhe…
02 - 04 Dhjetor 2021 Këshilli Konsultativ për Komunitete në punëtorinë e mbajtur, me datë 02 –04 dhjetor, ka hartuar propozim Planin Vjetor të Punës së Këshillit, për vitin 2022.…
25. Nëntor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete mbajti sot takimin e rregullt, në të cilin kryesuesi dhe kryesuesit e grupeve punues raportuan për aktivitetet e realizuara ndërmjet dy takimeve…
18 Nëntor 2021, Prizren Këshillin Konsultativ për Komunitete ( Grupi Punues për Çështje të Arsimit) organizoi sot në Prizren,tryezën e rrumbullakët me temën ’’Gjendja në arsim për pjesëtarët e komuniteteve…
28. Tetor 2021, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete, në takimin e mbajtur sot, propozoi përfaqësuesit e komuniteteve gjuhësore në Bordin për Politika të Gjuhëve. Në takim Këshilli, zgjodhi kryesinë në…
25 Tetor 2021, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimi e mbajtur sot, shqyrtoi Projektligjin për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis. Pas diskutimeve dhe shqyrtimit anëtarët e grupit punues u…