Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 30. dhjetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të fundit për vitin 2014. Në mbledhje u…
Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 30. dhjetor 2014 Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete dhe Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit, Znj. Nafiye Gaş, realizuan sot një takim me…
Grupi Punues për Punësim dhe Çështje Sociale Prishtinë, 23. dhjetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Punësim dhe Çështje Sociale, ka mbajtur sot mbledhjen e parë të rregullt.…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 15. dhjetor 2014 Këshilli Konsultativ për Komunitete, nga data 12 – 14 dhjetor 2014, në Shkupë të Maqedonisë, ka organizuar dhe mbajtur punëtorinë për hartimin…
Grupi Punues për çështje të Kulturës Prishtinë, 03. dhjetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për çështje të Kulturës mbajti sot mbledhjen e parë të rregullt. Në mbledhje anëtarët…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 27. nëntor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ Për Komunitete, sot ka mbajtur mbledhjen e regullt në të cilën kryesuesi i Këshillit, z. Darko…
Grupi Punues për çështje të Gjuhëve Prishtinë, 20. nëntor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për çështje të Gjuhëve mbajti sot mbledhjen e parë të rregullt. Në mbledhje anëtarët…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë, 19. nëntor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për Legjislacion mbajti sot mbledhjen e parë të rregullt. Në mbledhje anëtarët e grupit punues zgjedhën…
Grupi Punues për çështje të Arsimit Prishtinë, 19. nëntor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10 Grupi Punues për çështje të Arsimit mbajti sot mbledhjen e parë të rregullt. Në mbledhje anëtarët…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, 30. tetor 2014Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ Për Komunitete, sot ka mbajtur mbledhjen e regullt. Në mbledhje anëtarët Këshillit, votuan me shumicë të…