Komunikatë për shtyp 03 dhjetor 2014

Grupi Punues për çështje të Kulturës

Prishtinë, 03. dhjetor 2014
Ndërtesa e Kuvendit, salla N-10

Grupi Punues për çështje të Kulturës mbajti sot mbledhjen e parë të rregullt. Në mbledhje anëtarët e grupit punues zgjedhën kryesuesen e Grupit znj. Esin Şişko dhe zëvendësen e saj znj. Jelena Kostić. Gjithashtu në mbledhje diskutuan lidhur me angazhimin dhe punën e grupit në të ardhmen.