LAJME

Presidentja Osmani në takimin e Këshillit Konsultativ për Komunitete: Është angazhim i yni i përditshëm t`i sigurojmë mundësitë e barabarta për të gjitha komunitetet

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka udhëhequr takimin e radhës të Këshillit Konsultativ...

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim komentet në Projektligjin për...

Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit me Rektorin Qerimi

Zëvendëskryesuesi i Këshillit, dhe anëtari i Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Bajram Ilazi...

Takimi i Kryesisë së Këshillit me Zëvendëskryeministren znj. Redžepi

Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete në përbërje: Z. Agim Ferati, znj Sevim Bërveniku dhe...

Takimi i Grupit Punues për Çështje të Arsimit

Grupi Punues për Çështje të Arsimit ka mbajtur sot takim, në të cilin ka diskutuar...

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Përfaqësueset e UNICEF-it dhe të IOM-it znj. Nona Zicherman, Shefe e Misionit të UNICEF-it dhe znj...

Takimi me përfaqësuesit e OSBE-së

Kryesuesi i Këshillit, z. Agim Ferati, Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaş, dhe zyrtarët e...

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur takimin e gjashtë të rregullt për vitin 2023. Kryesuesi...

Tryeza e rrumbullakët me temën ’’Gjendja në arsim për pjesëtarët e komuniteteve jo shumicë në Republikën e Kosovës’’

Grupi Punues për Çështje të Arsimit, organizoi tryezën e rrumbullakët me temën ’’Gjendja në arsim...