Presidentja Osmani në takimin e Këshillit Konsultativ për Komunitete: Është angazhim i yni i përditshëm t`i sigurojmë mundësitë e barabarta për të gjitha komunitetet

Presidentja Osmani në takimin e Këshillit Konsultativ për Komunitete: Është angazhim i yni i përditshëm t`i sigurojmë mundësitë e barabarta për të gjitha komunitetet

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka udhëhequr takimin e radhës të Këshillit Konsultativ për Komunitete, me të cilët...
Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim komentet në Projektligjin për Provimin e Maturën Shtetërore dhe...
Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit me Rektorin Qerimi

Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit me Rektorin Qerimi

Zëvendëskryesuesi i Këshillit, dhe anëtari i Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Bajram Ilazi, Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye...

LAJMET E FUNDIT

Presidentja Osmani në takimin e Këshillit Konsultativ për Komunitete: Është angazhim i yni i përditshëm t`i sigurojmë mundësitë e barabarta për të gjitha komunitetet

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka udhëhequr takimin e radhës të Këshillit Konsultativ...

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim komentet në Projektligjin për...

Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit me Rektorin Qerimi

Zëvendëskryesuesi i Këshillit, dhe anëtari i Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Bajram Ilazi...

Takimi i Kryesisë së Këshillit me Zëvendëskryeministren znj. Redžepi

Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete në përbërje: Z. Agim Ferati, znj Sevim Bërveniku dhe...

Takimi i Grupit Punues për Çështje të Arsimit

Grupi Punues për Çështje të Arsimit ka mbajtur sot takim, në të cilin ka diskutuar...

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Përfaqësueset e UNICEF-it dhe të IOM-it znj. Nona Zicherman, Shefe e Misionit të UNICEF-it dhe znj...