Kryesuesi i Këshillit takohet me ambasadorin norvegjez

15 Nëntor 2018, Prishtinë

Kryesuesi i Këshillit z. Živoin Ćirković, u takua me ambasadorin e Mbretërisë Norvegjeze në Prishtinë z. Per Strand Sjaastad.

Prezantimi i shkëlqyer i z. Cirkovic për Këshillin Konsultativ për Komunitete, u mirëprit nga ambasadori z. Sjaastad dhe kërkoi më tepër detaje në mënyrë që së bashku me bashkëpunëtorët e tij të gjej formë të bashkëpunimit dhe mbështetje projekteve të mundshme të Këshillit.

Takimi kaloi në frymë shumë miqësore, duke shpresuar në bashkëpunim dhe mbështetje.