Takimi i grupit punues për çështje të arsimit

23 Shkurt 2021, Prishtinë

Grupi Punues për Çështje të Arsimit në takimin e mbajtur sot, diskutoi për sistemin arsimor dhe problemet e arsimtarëve në komunitetin goran, si dhe për njohjen e mangësive, eliminimin dhe përmirësimin e arsimit online.