Takimi i Grupit Punues për Çështje të Kulturës

Grupi Punues për Çështje të Kulturës ka mbajtur sot takim dhe ka diskutuar lidhur me aktivitete të grupit punes. Pas diskutimeve anëtarët e grupit kanë vendosur që gjatë ditëve në vijim të organizohet një takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.