Takim me OSBE

29 Prill 2022, Prishtinë

Kryesuesi i Këshillit, z. Agim Ferati dhe Sekretarja e Këshilit, znj. Nafiye Gaş kanë pritur në takim përfaqësueset nga OSBE, znj. Julija Vitanova dhe Shqipe Hajredini.

Në takim është diskutuar për vazhdimin e bashkëpunimit rreth projekteve të përbashkëta ndërinstitucionale që kanë të bëjnë me mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të komuniteteve dhe pjesëtarëve të tyre.