Takimi në Këshillin e Evropës në Prishtinë

Kryesuesi i Këshillit, Atakan Koro, dy  zëvendëskryesuesit, Valentina Ivić, Petar Đorđević, si dhe anëtarja e Këshillit, Elizabeth Katherine Gowing, më 05 nëntor 2023, janë pritur në takim në Zyrën e Këshillit të Evropës në Prishtinë, nga delegacioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës Elodie Fischer, Beatrice Fresko Rolfo, Eleanor Hourigan, dhe Azadeh Rojhan.