Day archives: 9 Shtator, 2022

Seancat e Nominimit

Sot janë mbajtur Seancat e Nominimit me organizatat përfaqësuese të komuniteteve turk dhe rom për anëtar të ri në Këshillin Konsultativ për Komunitete.