Day archives: 15 Shtator, 2022

Seancat e Nominimit

Sot janë mbajtur Seancat e Nominimit me organizatat përfaqësuese të komuniteteve goran dhe boshnjak për anëtar të ri në Këshillin Konsultativ për Komunitete.