Monthly archives: Qershor, 2023

Tryeza e rrumbullakët me temën ’’Gjendja në arsim për pjesëtarët e komuniteteve jo shumicë në Republikën e Kosovës’’

Grupi Punues për Çështje të Arsimit, organizoi tryezën e rrumbullakët me temën ’’Gjendja në arsim për pjesëtarët e komuniteteve jo shumicë në Republikën e Kosovës’’, më 21 qershor 2023 në Prishtinë. Në tryezën e organizuar, përpos kryesuesit të Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Atakan Koro, zëvendës kryesueses, znj. Dževahira Kolenović, anëtarëve, z. Bajram Ilazi …

Takimi i Grupit Punues për Çështje të Arsimit

Grupi Punues për Çështje të Arsimit në takimin e mbajtur sot, diskutoi lidhur me organizimin e tryezës së rrumbullakët për gjendjen e pjesëtarëve të komuniteteve në fushën e arsimit në Republikën e Kosovës. Pas diskutimeve anëtarët u pajtuan dhe e përcaktuan që tryeza të mbahet më 21 qershor në Prishtinë, me fillim prej orës 11:00h, …