Day archives: 4 Shtator, 2023

Takimi i Kryesisë së Këshillit me Zëvendëskryeministren znj. Redžepi

Kryesia e Këshillit Konsultativ për Komunitete në përbërje: Z. Agim Ferati, znj Sevim Bërveniku dhe z. Bajram Ilazi, janë pritur në takim nga znj. Emilija Redžepi,  Zëvendëskryeministre për të Drejtat të Njeriut dhe të Pakicave. Në takim kryesia e Këshillit, prezantoi disa nga sfidat dhe vështirësitë me të cilat po ballafaqohen pjesëtarët e komuniteteve jo …