Day archives: 15 Shtator, 2023

Presidentja Osmani në takimin e Këshillit Konsultativ për Komunitete: Është angazhim i yni i përditshëm t`i sigurojmë mundësitë e barabarta për të gjitha komunitetet

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka udhëhequr takimin e radhës të Këshillit Konsultativ për Komunitete, me të cilët ka bashkëbiseduar për sfidat dhe shqetësimet që kanë komunitetet. Sipas Presidentes Osmani, punësimi pa dallim përkatësie ruajtja dhe zbatimi i karakterit shumë gjuhësor të shoqërisë kosovare, që paraqet vlerat e saj unike shpirtërore, intelektuale, historike …

Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim komentet në Projektligjin për Provimin e Maturën Shtetërore dhe Projektligjin për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit NR. 06/L-10 për Noterinë, i Ndryshuar dhe Plotësuar me Ligjin NR. 08/L-149. Pas diskutimit dhe shqyrtimit propozim komentet u miratuan nga anëtarët e Këshillit. Në takim Këshilli, shqyrtoi …