Day archives: 6 Shtator, 2023

Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit me Rektorin Qerimi

Zëvendëskryesuesi i Këshillit, dhe anëtari i Grupit Punues për Çështje të Arsimit, z. Bajram Ilazi, Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaş, dhe U.d. Koordinatori  për të Drejtat e Komuniteteve, z. Zijush Ahmeti janë pritur në takim nga rektori, z. Qerim Qerimi dhe prorektorja znj. Njomza Llullaku. Në takim është diskutuar për bashkëpunimin aktual dhe të …