Day archives: 5 Maj, 2023

Shënimi i Ditës së Evropës

Me ftesë të z. Tomáš Szunyog, Shef i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë,  z. Agim Ferati, Kryesues i Këshillit dhe znj, Nafiye Gaş, Sekretare e Këshillit, kanë marrë pjesë në ceremoninë për shënimin e Ditës së Evropës.