Day archives: 23 Maj, 2023

Takimi me Ambasadorin e OSBE-së në Kosovë

Kryesuesi i Këshillit, z. Agim Ferati dhe Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaş, kanë pritur në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef i Misionit të OSBE-së, në Kosovë, me bashkëpunëtoret e tij, znj. Helga Špadina, znj. Shqipe Hajredini, z. Giovanni Corbo, znj. Enisa Rami. Kryesuesi i Këshillit z. Agim Ferati, e falënderoi ambasadorin Davenport për mbështetjen …