Grupi Punues për çështje të gjuhëve Salla N 10, ora 14:00 Rendi i ditës: 1. Miratimi i rendit të ditës, 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3. Perdorimi…
Grupi Punues për komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian Salla N 10, ora 14:00 Rendi i ditës: 1. Miratimi i rendit të ditës, 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit,…
Grupi Punues për Legjislacion Salla N 10, ora 10:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i Planit të Dokumenteve Strategjike…
Mbledhja e Këshillit Konsultativ për Komunitete Salla S I, ora 14:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Procesi i Liberalizimit të…
Grupi Punues për komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian Salla N 225, ora 13:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i…
Grupi Punues për Arsim Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i zbatimit të planit dhe programit të gjuhës shqipe për…
Grupi Punues jo formale Rendi i ditës: 1.Diskutim rreth funksionimit të Grupeve Punuese, 2.Diskutim për identifikimin e çështjeve që janë në interes të KKK-së, dhe mundësinë e angazhimit të konsulentit…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Takim: 31.01.2014 Rendi i ditës: 

Kalendari i ngjarjeve

« June 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30